Adana Kebap

 

Hazırlanışı; 1 kg yağlı kıyma, 1 paket BUHARA Adana Kebap Harcı ve 1 çay bardağı sıvı yağ ekleyiniz. İyice yoğurduktan sonra 1 saat dinlendiriniz.

Hazırlanan karışımı isteğe göre şişe dizerek veya şekil vererek pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.

Adana Kebap

Balık Izgara

 

Hazırlanışı; Balıkları yıkayıp, iyice kurulayalım. Bir kabın içine balıkları ve Buhara Balık Harcını koyalım iyice karıştıralım. Galeta unu, normal un ve çırpılmış yumurtayı ayrı ayrı tabaklara koyalım. Tavayı sıvı yağda kızdıralım. Balıkları önce normal una sonra yumurtaya daha sonra ise galeta ununa bulayıp, kızartalım. Afiyet olsun.

Balık Izgara

Tavuk Çıtır Pane

 

 

Hazırlanışı; Bir kabın içerisine 2 adet yumurta koyup çırpınız. Ayrı bir kabın içerisine BUHARA Çıtır Pane Harcı’nı koyunuz. Tavuk parçalarını önce yumurtaya daha sonra BUHARA Çıtır Pane Harcı’na bulayınız.

Yağı kızdırınız sonra bekletmeden tavuk parçalarını kızartın ve sıcak olarak servis ediniz.

 

Tavuk Çıtır Pane

Et Mangal

 

 

Hazırlanışı; Tavada veya ızgarada pişireceğiniz et veya tavuk parçalarını bir kabın içerisine BUHARA Mangal Harcı ile karıştırınız. Hazırladığınız et veya tavuk parçalarının üzeri kapatılarak buzdolabında en az 1 saat dinlendiriniz.

İsteğe göre ızgara, fırın veya az yağlı tavada kızartınız. Sıcak olarak servis ediniz.

 

Et Mangal

Çiğ Köfte

Çiğ Köfte

İnegöl Köfte

 

Hazırlanışı; Bir kabın içerisine 1 kg kıyma, BUHARA İnegöl Köfte Harcı ve 200 ml su ilave ederek yoğurunuz. Şekil vererek az yağlı tavada, fırında veya ızgarada pişiriniz. İsteğe göre kırmızı biber sosu eşliğinde sıcak olarak servis ediniz.

Daha lezzetli bir köfte için köfteyi hazırladıktan sonra üzeri kapatılarak 1 saat buzdolabında bekletilmesi tavsiye edilir.

İnegöl Köfte

Kasap Köfte

 

Hazırlanışı; Bir kabın içerisine 1 kg kıyma, BUHARA Kasap Köfte Harcı ve 200 ml su ilave ederek yoğurunuz. Şekil vererek az yağlı tavada, fırında veya ızgarada pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.

Daha lezzetli bir köfte için köfteyi hazırladıktan sonra üzeri kapatılarak 1 saat buzdolabında bekletilmesi tavsiye edilir.

Kasap Köfte

Köfte Harcı

 

Hazırlanışı; Bir kabın içerisine 1 kg kıyma, BUHARA Köfte Harcı ve 200 ml su ilave ederek yoğurunuz. Şekil vererek az yağlı tavada, fırında veya ızgarada pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.

İsteğe bağlı olarak karışıma yumurta ve maydanoz da koyabilirsiniz. Daha lezzetli bir köfte için kıymanın dana ve kuzu eti karışımı olması, köfteyi hazırladıktan sonra üzeri kapatılarak 1 saat buzdolabında bekletilmesi tavsiye edilir.

Köfte Harcı

Kızarmış Tavuk

 

Kızarmış Tavuk Hazırlanışı; Hazırlanmış tavuk etlerini hafif ıslatıp BUHARA Tavuk Harcı’na bulayarak 15 dk dinlendiriniz. Az yağlı tavada kızartınız. Sıcak olarak servis ediniz.

Izgarada Tavuk Hazırlanışı; Bir kabın içerisine BUHARA Tavuk Harcı’nı ve 100ml su ilave ederek karıştırınız. Tavuk parçalarını bu sosa bulayarak ızgarada pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.

Yemek sosu için; Yemek sosunun içine ilave ediniz.

Kızarmış Tavuk

Tekirdağ Köfte

 

Hazırlanışı; Bir kabın içerisine 1 kg kıyma, BUHARA Tekirdağ Köfte Harcı ve 200ml su ilave ederek yoğurunuz. Şekil vererek az yağlı tavada, fırında veya ızgarada pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.

Daha lezzetli bir köfte için köfteyi hazırladıktan sonra üzeri kapatılarak 1 saat buzdolabında bekletilmesi tavsiye edilir.

Tekirdağ Köfte