ET MANGAL HARCI (Harçlar)

Et ve tavuk parçalarını BUHARA Mangal Harcı ile karıştırın. Izgara, teflon tava ya da mangalda pişirin. Lezzetli et ve tavukların tadını çıkarın.

 

HAZIRLANIŞI

  • Tavada veya ızgarada pişireceğiniz et veya tavuk parçalarını bir kabın içerisine BUHARA Mangal Harcı ile karıştırınız. Hazırladığınız et veya tavuk parçalarının üzeri kapatılarak buzdolabında en az 1 saat dinlendiriniz.
  • İsteğe göre ızgara, fırın veya az yağlı tavada kızartınız. Sıcak olarak servis ediniz.
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve rutubetsiz,
güneş ışığı olmayan yerlerde muhafaza ediniz.
Satın aldığınız ürünü 2 yıl içinde tüketiniz.
Güneş ışığına maruz kalmayan seramik kavanozları tercih edin.
ET MANGAL HARCI
BARKOD NOGRAMAJKOLİ İÇİ
869288860291390 g.15 adet