TAVUK HARCI (Harçlar)

Piliç köfte, piliç şinitsel, fırında tavuk yahnisi, piliç şiş, sulu tavuk yemeklerinde ve tavuk ızgara çeşitlerinde kullanılabilir. Tavuk yemeklerinde BUHARA Tavuk Harcı ile eşsiz lezzetli bir baharat aroması verebilirsiniz.

 

HAZIRLANIŞI

  • Kızarmış tavuk için: Hazırlanmış tavuk etlerini hafif ıslatıp BUHARA Tavuk Harcı’na bulayarak 15 dk dinlendiriniz. Az yağlı tavada kızartınız. Sıcak olarak servis ediniz.
  • Izgara için: Bir kabın içerisine BUHARA Tavuk Harcı’nı ve 100ml su ilave ederek karıştırınız. Tavuk parçalarını bu sosa bulayarak ızgarada pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.
  • Sulu yemek için: Yemek sosunun içine ilave ediniz.
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve rutubetsiz,
güneş ışığı olmayan yerlerde muhafaza ediniz.
Satın aldığınız ürünü 2 yıl içinde tüketiniz.
Güneş ışığına maruz kalmayan seramik kavanozları tercih edin.
TAVUK HARCI
BARKOD NOGRAMAJKOLİ İÇİ
869288860235790 g.15 adet