KÖFTE HARCI (Harçlar)

Her türlü köfte çeşitlerinde, dolmalarda, kıymalı-etli, etli-sebzeli yemeklerde, mantılarda, kuru fasulye, nohut, bezelye ve diğer tahıl grubu yemeklerde kullanılabilir.

 

HAZIRLANIŞI

  • Bir kabın içerisine 1 kg kıyma, BUHARA Köfte Harcı ve 200 ml su ilave ederek yoğurunuz. Şekil vererek az yağlı tavada, fırında veya ızgarada pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.
  • İsteğe bağlı olarak karışıma yumurta ve maydanoz da koyabilirsiniz. Daha lezzetli bir köfte için kıymanın dana ve kuzu eti karışımı olması, köfteyi hazırladıktan sonra üzeri kapatılarak 1 saat buzdolabında bekletilmesi tavsiye edilir.
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve rutubetsiz,
güneş ışığı olmayan yerlerde muhafaza ediniz.
Satın aldığınız ürünü 2 yıl içinde tüketiniz.
Güneş ışığına maruz kalmayan seramik kavanozları tercih edin.
KÖFTE HARCI
BARKOD NOGRAMAJKOLİ İÇİ
869288860230290 g.15 adet